18 Ekim 2010 Pazartesi

Grissini ve bisküvi için ideal saklama kabı - boşuna para dökmüşüm

Vakumlu, havası pompayla alınan kaba koydum, akşama ağzı açık buldum. Kocama söylendim, o anasına söyledi. Birşey değişmedi.

Ağzı sıkıca kapanabilen cam kaba koydum, akşama ağzı açık buldum. Kocama söylendim, o anasına söyledi. Birşey değişmedi.

Ağzı sıkıca kapanabilen plastik kaba koydum, akşama ağzı açık buldum. Kocama söylendim, o anasına söyledi. Birşey değişmedi.

Buzdolabı poşetine koydum, onu kapattı. En ideal saklama kabımızı bulmuş olduk.

8 yorum:

  1. sanırım sizinki evliyalık mertebesi. blogunuzu okudum da, nasıl çıldırmıyorsunuz şaştım. okurken bile sinirleniyor insan. allah yardımcınız olsun ve en kısa zamanda kalbinizi hafifletecek bir çözüm göndersin. sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. .Merhaba, Blogcu Annede vasıtasıyla gördüm blogunuzu. Biraz göz gezdirdim, hatta sizden esinlenerek bir şeyler karaladım blogumda kendimce. Haber vermesem arkadan konuşmuş gibi bir şey olur gibi geldi. İyi akşamlar.

    YanıtlaSil
  3. umarım bir an evvel güvenebileceğiniz bir bakıcınız olur.
    En çok cocukların kendilerini büyütenden kaptığı alışkanlıkalrdan korkarım.
    Hayırlısı ile tez zamanda inşallah...

    YanıtlaSil
  4. tüm blogu okudum. sabırla. her biri için "ya sabır" dense, sahiden evliya olur insan.

    bir önerim olacak, haddime değil ama... herkese güvenememenizi anlıyorum; ama anaokulu öğretmenliği okumuş, iş bulamayan üniversite mezunları var. boğaziçi üniversitesinden mezun mesela. gençler evet; ama staj yapıyorlar, dahası 4 yıl bu işi okuyorlar. "ben çocuk bakmam" diyen çıkabilir, hepsi kabul etmeyebilir; ama geçici de olsa belki birisi bulunur? bence aklınızda olsun. genç bir kız, anneliğe ruhen daha yakın olacaktır, sizinle didişmek yerine çocuğa öncelik verecektir. hem referans da isteyebilirsiniz önceden çalıştığı yerlerden.
    can havliyle aklıma gelen yegane çözüm bu.

    YanıtlaSil
  5. sevgili ortaokul arkadaşım, valla ben sinir oldum bunları görünce, çocuğun için katlandıklarını okuyunca hayranlıkla eğiliyorum onünde. Ama n'olur bi bakıcı bul. Siteye yaşadığın il-ilçeyi ekle, biz de soralım eşe dosta. Bebeğinin tadını çıkar.

    YanıtlaSil
  6. blogunuzu okudum sabirla,ama bukadar sikintiya degermi,sonucta kusura bakmayin ama zaten anlattiklarinizdan o kadinin bebeginize iyi bakamadigi ortada.neden krese vermeye dusunmuyorsunuz,mutlaka icinizin sindirdigi bir yer bulursunuz,yada bir bakici,inaninki bundan yuz kat daha iyidir.ayrica hatdim olmayarak bir seye daha deginmek istiyorumki esinizin tavri,bana gore cok yanlis,nasil oluyorda bu rutine izin veriyor ve hic bir mudehalede bulunmuyor annesine.

    YanıtlaSil
  7. Selam,
    yazılarınızı çok abartılı buldum. o bebeğenmediğiniz kayınvalideniz, size sırf oğlunun eşi ve torununun annesisiniz diye katlanıyor bence.. her şeyi kenara bırakın bir kere bebeğnizi güvenle bırakabaileceğiniz birisi var. bence siz bir "kaynanazede" değil, kayınvalideniz bir "gelinzede"......

    YanıtlaSil
  8. @deryik - muhteşem fikir!
    Tek derdim var, eşim asla ve asla ortak tanıdık, akraba, yani sağlam referansı olmayan bakıcıyı kabul etmiyor. haksız değil, korkunç şeyler duyuyoruz.
    Kreş için daha çok küçük olduğunu düşünüyorum.
    Şimdilik idare etmeye çalışıyorum, olabildiğince sakinleştim de. Sadece arada bir delirme geliyor, yazıyorum, rahatlıyorum.

    @Buse - etik olmak için haber vermişsiniz ama bence yine de etik olamamışsınız. Ben burada kimi ifşa ediyorum, kim biliyor benim kaynanamın kim olduğunu da onu yargılıyor vs.?

    @yazılarımı abartılı bulan arkadaş - işine gelmiyorsa okuma, sana ne ki benim yazılarımdan, hoşlanmıyorsan gidersin, olur biter. Umarım beterini görürsünüz (o kadar iyi bir insan değilim, üzgünüm), o zaman anlarsınız.

    YanıtlaSil