18 Ekim 2010 Pazartesi

Kereviz

Kızıma kereviz pişirmiş. (teşekkürler)
Bir kaseye koyup onu da torbaya koyup buzdolabıma koymuş.

Abartmıyorum, dolabımda
Glasslock
Tupperware
Vacuum box
Borcam ve türevlerinden belki 30 tane kapaklı kap var. Abartmıyorum.

7 yorum:

  1. Her zaman demişimdir: Allah tembel kadından korusun :)

    YanıtlaSil
  2. bloğunuzu bugün öğrendim. ve tüm yazılarınızı okudum. enteresandır hep gelinleri haklı bulurum ama burda sizi haksız buldum. ben kaynananızın yerinde olsam hayatta bakmam çocuğunuza. çeker giderim. yine evlat sevgisi torun sevgisi falan derken bakıyor çocuğa. yemeğini güzelce yediriyor, bazı ihtiyaçlarını karşılıyor (pasta, diş buğdayı vb.) ve siz buna rağmen ona - tabiiiii ki her insanın eksiklikleri vardır- aman buzdalabı 5 derece değil de 9 dereceymiş de çok yediriyormuş da yok her şey organik ayrı kaptaymış bulamıyormuş diye hayatını işkenceye çevirmişsiniz hatta delirtmişsiniz.
    madem bu kadar çocuğunuzu düşünüyorsunuz o zaman işe gitmeyin. oturun evinizde evladınıza siz bakın. daha çok para hırsı yüzünden başkalarını köle haline getirmeyin.
    yuhhhh

    YanıtlaSil
  3. Aslında sizi haklı bulduğum konular var ama Sahra hanımın yorumuna katılmamakda elde değil yazılarınızdan anladığım kadarıyla maddi olarak rahat bir hayatınız var. Neden çalışıyorsunuz amacınız çocuğunuzun sağlıklı ve hijyenik bir ortamda büyümesi ise ve kayınvalidenizde anlattığınız kadar pisse neden çocuğunuzu ona emanet ediyorsunuz? Bırakın işi evde çocuğunuza bakın

    YanıtlaSil
  4. @sahra - anladığım kadarıyla siz pek de titiz bir insan değilsiniz, birçok şey size batmıyor. olabilir sizin tercihiniz ama bana ne hakla karışıyorsunuz ki?
    pasta ve diş buğdayı ihtiyaç mıdır? sizin küçük dünyanızda öyle sanırsam.
    buzdolabı anne sütü barındırıyorsa 9 derece uygun bir derece değil, bunu da cahilliğinize veriyorum. olabilir, cahil olabilirsiniz.

    peki soru: ben çalışmayayım, evde kızıma bakayım, gerçi durumumuz uygun değil ama. maddi ihtiyaçlarını siz mi karşılayacaksınız? varsa öyle bir ihtimal görüşelim, sponsor fena olmaz.
    sizin para hırsınız yok ya, elinizdekini verirsiniz diye düşünüyorum.

    "yuhhh" diyen bir seviyesize bu kadar zaman ayırdığıma da inanamıyorum.

    YanıtlaSil
  5. bence o yorumları yapan evli ve çocuklu değil, hatta belki de bir kaynanaaaa! gelinlerin hâlinden anlayamayacak kadar uzak bu durumlara!

    YanıtlaSil
  6. Benim bakış açım: Haklı olduğunuz konular da var, ama haksız olduğunuz konular da çok. Kusura bakmayın ama çok takıntılı davranmışsınız, sizinle aynı hassasiyetleri olmayan bir insana ve kendinize dünyayı dar etmişsiniz. Aynı hassasiyetlere sahip bir bakıcı tek çare. (Bir de "yuhh" lafını siz de kullanmışsınız, bir yazınızda "kaynananız" için yazmıştınız.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin dünyanız da onun dünyasından anladığım kadarıyla. Da benimkine niye karışıyorsunuz, onu anlamadım.

      Sil